De eerste 7th Heaven van 2017 op 28 januari! - Dames gratis entree tot 23:30 uur

Het was een geweldig 7th Heaven jaar in 2016! En dat zal het in 2017 ook weer zijn bij jouw favoriete maandelijks feestje. De allereerste editie van het jaar staat weer gepland op zaterdag 28 januari. Natuurlijk zal 7th Heaven hier net als altijd alles aan doen om voor jou een geweldige avond te maken met alle leuke extra's zoals je dat van 7th Heaven gewend bent. En er is nog veel meer om naar uit te kijken in dit nieuwe jaar. Lees maar even mee!

Het jaar is natuurlijk al bijna één maand oud op 28 januari, maar voor iedereen die elkaar van deze feesten kent is het toch een soort 7th Heaven nieuwjaarsreceptie. Natuurlijk omringd met een weer geweldige line-up, lekkere muziek, heerlijk verfrissende ijsjes, vers gesneden fruitsalade, leuke/mooie danseressen en een prachtig gedecoreerde zaal met dikke ledschermen en een spetterende lasershow. Al die dingen waardoor zoveel mensen altijd graag naar 7th Heaven komen. Ben jij er ook om al je vrienden en vriendinnen in het nieuwe jaar weer te zien?

Zaterdag 28 januari zal een echte 7th Heaven zijn zoals je die kent, met gratis entree voor alle dames tot 23:30 uur! Eenmaal binnen word je warm onthaalt met een lekker glas champagne, appelsap of jus d'orange, waarna je ondergedompeld wordt in heerlijke muziek in twee zalen die 7th Heaven tot haar beschikking heeft in club Rodenburg: de mainstage en de lounge area gevuld met de beste dj’s van dit moment!
Begin van een feestelijk jaar!

Daar houdt het dit jaar niet bij op natuurlijk. Zoals je gewend bent is het weer feest elke laatste zaterdag van de maand, maar twee datums springen er dit jaar goed uit, dus zet deze maar alvast in je agenda! Zaterdag 25 maart viert 7th Heaven dat zij alweer vier jaar in Club Rodenburg feesten organiseert, dus bijna 50 feesten. Dat is toch een dikke reden om er een flink feest van te maken en jullie te trakteren: Vandaar mag iedereen op zaterdag 25 maart, dus zowel de dames als de heren tot 23:30 uur gratis naar binnen! En natuurlijk hebben jullie allemaal ook de datum van het twaalfjarig jubileum van 7th Heaven in de agenda staan toch? Zaterdag 28 oktober wordt een feest zoals je nog nooit hebt meegemaakt bij 7th Heaven!. Het 12 jarig bestaan en de 144e editie van 7th Heaven….zal je niet snel vergeten!Extra trance area op zaterdag 25 maart!
De nieuw toegevoegde Trance area van vorig jaar bij de 11-Years Anniversary is op 25 maart bij de 4-Years Together with Club Rodenburg ook weer van de partij. Na de introductie blijkt deze zaal toch een welkome aanvulling te vormen voor veel bezoekers. Naast natuurlijk de Mainstage met het 7th Heaven programma en de Lounge area waar iedereen even kan relaxen tussendoor zijn er dus bij deze speciale editie drie zalen om naar uit te kijken op deze avond!

Line up
Mainstage - Grote zaal:
Ruben Vitalis
MEM
Chris Scott
Ko-c
Ed Mission
Asino
Des Santos
Maximo
Camilo Cervantes
Mc J

Lounge Area:
Johan D
T3chnologies

Zaterdag 28 januari gaan de deuren van Club Rodenburg om 22:00 uur open en hebben zoals altijd alle dames gratis entree tot 23:30 uur. Denk je dat je dat niet redt, haal dan je kaartje voor maar slechts € 10,- euro in de voorverkoop. Het snelst bestel je door naar www.7thHeaven.nl te gaan en op 'Tickets' te klikken. Eenmaal binnen kun je tot 06:00 uur volop genieten van 7th Heaven! Ben jij er ook weer bij op de eerste 7th Heaven van 2017?.

7th Heaven hoopt jullie allemaal natuurlijk weer van harte welkom te mogen heten in Club Rodenburg in Beesd.

 

Aankomende feesten:

C_7H_A5_11_2016_vierkant.jpg
A5_7H_02_2017_vierkant.jpg
A5_7H_03_2017_vierkant.jpg
© 2016 7th Heaven Events. All Rights Reserved. Designed By FFCP